Wat vonden andere?

Ervaring The Differences

Wij worden op verschillende websites beoordeeld wat betreft onze drive-in disco. Bekijk hieronder wat wij daar scoren qua cijfer.
The DifferencesThe Differences


Zelf vragen wij onze klanten ook om hun ervaringen te delen op onze website. Deze reviews en beoordelingen zijn hieronder te lezen. Heb je zelf ook een ervaring met ons? Schrijf gerust een review.

Alex Bakker beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 25-9-2022

De DJ was erg vriendelijk, al onze wensen zijn vooraf besproken en meegenomen tijdens het feest. Ook een heel redelijke prijs. Wij waren dik tevreden!


Larissa en Nick beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 26-7-2022

Soms heb je van die dingen waarbij je niet de juiste woorden kunt vinden om aan te geven hoe fantastisch iets was. Zo goed zijn deze mannen! Onze bruiloft top verzorgd met DJ's en fotobooth! Dank jullie wel


Larissa en Nick beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 26-7-2022

Soms heb je van die dingen waarbij je niet de juiste woorden kunt vinden om aan te geven hoe fantastisch iets was. Zo goed zijn deze mannen! Onze bruiloft top verzorgd met DJ's en fotobooth! Dank jullie wel


Joyce Lanooij beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 6-6-2022

Ruud heeft samen met zijn collega top gedaan op onze bruiloft, Ik was op de dag zelf nog zenuwachtig of ze wel zouden komen, maar na een appje gestuurd te hebben, gaven ze aan 1000% te komen. Later kwam die ook nog even doorgeven dat hij er was. Echt top om dit te doen. Het feest was een groot succes, ze draaiden de muziek die we graag wilden.
Leuke mensen, die net dat stapje verder gaan voor hun klanten!
Echt een aanrader!!!


Mieke beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 31-8-2021

Mede dankzij de muziek en de gezelligheid van de dj's van differences is het echt een topfeest geworden.


Laura en Jaap Schoonderbeek beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 8-8-2021

De DJ's van The Differences waren er tijdens onze walk-thru! Wat super fijn en fantastisch meegedacht met onze wensen, en veranderingen wegens corona. De sfeer zat er goed in! Een absolute aanrader voor iedereen groot of klein feest :)"


Monique beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 26-10-2020

Een dikke duim omhoog!!! Wij hadden niemand anders willen hebben voor onze bruiloft. DJ en fotobooth. TOP GEREGELD! En wat fijn die flexibiliteit! Corona gooide wat roet in het eten, maar ze stonden voor ons klaar. We hebben de grote dag moeten verdelen over 2 dagen en de flexibiliteit van de heren zorgde ervoor dat wij alsnog onze dag konden vieren, zoals wij graag wilden. Snelle service, top communicatie en klantvriendelijkheid!! Het feest was geweldig en zelfs bij de voordrachtjes deden ze mee met bijpassend geluid. Heren super bedankt!!!! Dikke aanrader en hopelijk tot ziens!!!


Jeffrey van Rijswijk beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 21-9-2020

The Differences heeft ons professioneel geholpen door zelfs een week voor onze bruiloft mee te denken in oplossingen in de corona tijd

De mannen zijn heel vriendelijk en behulpzaam en wij kunnen hun echt aanraden!

Dank voor alles.


Jeffrey van Rijswijk beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 21-9-2020

The Differences heeft ons professioneel geholpen door zelfs een week voor onze bruiloft mee te denken in oplossingen in de corona tijd

De mannen zijn heel vriendelijk en behulpzaam en wij kunnen hun echt aanraden!

Dank voor alles.


Jeffrey van Rijswijk beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 21-9-2020

The Differences heeft ons professioneel geholpen door zelfs een week voor onze bruiloft mee te denken in oplossingen in de corona tijd

De mannen zijn heel vriendelijk en behulpzaam en wij kunnen hun echt aanraden!

Dank voor alles.


1
2
3
4
5

Er zijn in totaal 73 ervaringen geschreven.