Wat vonden andere?

Ervaring The Differences

Wij worden op verschillende websites beoordeeld wat betreft onze drive-in disco. Bekijk hieronder wat wij daar scoren qua cijfer.
The DifferencesThe Differences


Zelf vragen wij onze klanten ook om hun ervaringen te delen op onze website. Deze reviews en beoordelingen zijn hieronder te lezen. Heb je zelf ook een ervaring met ons? Schrijf gerust een review.

Mieke beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 31-8-2021

Mede dankzij de muziek en de gezelligheid van de dj's van differences is het echt een topfeest geworden.


Laura en Jaap Schoonderbeek beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 8-8-2021

De DJ's van The Differences waren er tijdens onze walk-thru! Wat super fijn en fantastisch meegedacht met onze wensen, en veranderingen wegens corona. De sfeer zat er goed in! Een absolute aanrader voor iedereen groot of klein feest :)"


Monique beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 26-10-2020

Een dikke duim omhoog!!! Wij hadden niemand anders willen hebben voor onze bruiloft. DJ en fotobooth. TOP GEREGELD! En wat fijn die flexibiliteit! Corona gooide wat roet in het eten, maar ze stonden voor ons klaar. We hebben de grote dag moeten verdelen over 2 dagen en de flexibiliteit van de heren zorgde ervoor dat wij alsnog onze dag konden vieren, zoals wij graag wilden. Snelle service, top communicatie en klantvriendelijkheid!! Het feest was geweldig en zelfs bij de voordrachtjes deden ze mee met bijpassend geluid. Heren super bedankt!!!! Dikke aanrader en hopelijk tot ziens!!!


Jeffrey van Rijswijk beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 21-9-2020

The Differences heeft ons professioneel geholpen door zelfs een week voor onze bruiloft mee te denken in oplossingen in de corona tijd

De mannen zijn heel vriendelijk en behulpzaam en wij kunnen hun echt aanraden!

Dank voor alles.


Jeffrey van Rijswijk beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 21-9-2020

The Differences heeft ons professioneel geholpen door zelfs een week voor onze bruiloft mee te denken in oplossingen in de corona tijd

De mannen zijn heel vriendelijk en behulpzaam en wij kunnen hun echt aanraden!

Dank voor alles.


Jeffrey van Rijswijk beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 21-9-2020

The Differences heeft ons professioneel geholpen door zelfs een week voor onze bruiloft mee te denken in oplossingen in de corona tijd

De mannen zijn heel vriendelijk en behulpzaam en wij kunnen hun echt aanraden!

Dank voor alles.


Wesley beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 27-3-2020

Op onze bruiloft in 2018 een spetterend feest gehad. Ook mijn 30e verjaardag waren zij erbij. Alle gasten hebben het er 2 jaar later nog steeds over, wat een knalfeesten! DJ was geweldig. Voelt het feest en de sfeer super goed aan, weet precies wat de avond nodig heeft. Ook eigen verzoekjes worden gekijk gedraaid. De fotobooth was ook een groot succes. Iedereen had een mooi aandenken, met hun eigen geprinte foto's. Achteraf ook een USB stick gekregen met alle foto's, ook de mislukte, we hebben in een deuk gelegen. Ons volgende feest zijn jullie er zeker weer bij als muzikale ondersteuning. 100% aan te raden op elk feestje!


Vicky en Rémon beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 21-9-2019

Wat een fantastische aanvulling op ons al geslaagde dag! Al snel de sfeer erin en voor ieder wat wils. Fijne communicatie en niets is te gek. Echt een topavond! Dankjewel🤗


Linda Prosman - Kops beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 18-9-2019

Het was zeer prettig weken met Marcel. Dacht goed mee. leuk gesprek vooraf en hij de lay-out van de fotootjes super mooi gemaakt! Heel blij mee.
de avond was super. leuke lichten en natuurlijk hele leuke muziek! Ik heb een top verjaardag gehad!


Eric & Stephanie beveelt ons aan met een 9,2
Ingevuld op: 3-9-2019

Leuke DJ's die er een leuk feestje van weten te maken. Wij hebben een topfeest gehad!


1
2
3
4
5

Er zijn in totaal 69 ervaringen geschreven.