Samenwerkende partners

In de afgelopen jaren hebben wij een gerenomeerd netwerk van specialisten opgebouwd om een feest compleet te maken. De bedrijven waar wij vaak mee samenwerken of zelfs vaste afspraken mee hebben staan hieronder benoemd. Ben je nog naar iets op zoek? Kijk dan zeker even in onze partner lijst.

Locaties

Herberg Vlietzigt in Rijswijk

Een prachtig partycentrum in Rijswijk op een unieke groene locatie langs de Vliet. Huwelijk, bedrijfsfeest, jubileum, kerstarrangement, receptie of trouwen op locatie? Er is van alles mogelijk.

www.vlietzigt.nl

Brasserie Bijna Thuis in Rijswijk

Huiselijk en gezellig ingerichte brasserie met een groot terras, omringd door al het mooie groen van het Rijswijkse park Overvoorde.

www.brasseriebijnathuis.nl

Bistro Berg en Dal in Den Haag

Verscholen in de bosjes van Pex ligt Berg & Dal. Een historische boerderij omgetoverd tot bistro. Aangrenzend een tennispark met 21 banen. De locatie doet een beetje buitenlands aan. Vooral op het achterterras dat overdekt is door een pergola vol met druiven, waan je jezelf in Frankrijk.

www.bistrobergendal.nl

Hofstede de Paradijshoeve in Ridderkerk

Een bijzondere locatie voor vergaderen, ontmoeten, trouwen en overnachten. Unieke, groene enclave in het verstedelijkt gebied.

www.paradijshoeve.nl

Hotels

Hotel Hoevoorde

Heerlijk rustig gelegen in het Rijswijkse park Overvoorde. Op deze plek kom je heerlijk tot rust en ben je echt even uit de drukte van de randstad.

www.hotelhoevevoorde.nl

Aankleding

Deco Improve

Ben je nog op zoek naar versiering voor je feest? Bij Deco Improve zijn o.a. LED ballonnenbogen te huur voor een spectaculaire entree.

www.decoimprove.nl

Fotograaf

Spaay fotografie

Voor de mooiste huwelijksfoto's kan je terecht bij Spaay fotografie. Alweer 30 jaar zijn zij werkzaam in de Fotografie. Begonnen op 23 november 1983 in Krimpen a/d Lek onder de naam Foto Studio de Lek.

www.spaay-fotografie.com

Maatpakken

Ibrahim Tosun

Onze travellingtailor komt graag bij je aan huis om jouw trouwpak aan te meten. Dit wordt gedaan in je eigen vertrouwde omgeving, omringd door je familie en vrienden. Ibrahim Tosun heeft momenteel meer dan 5.000 stoffen op voorraad in verschillende kleuren en designs. Ieder seizoen wordt de collectie aangevuld met de laatste modetrends en de ceremonial stoffen.

www.ibrahimtosun.nl/

Taarten

Het Taartgeheim

Overheerlijke eigen gemaakte en gedecoreerde taarten voor ieder feest.

www.hettaartgeheim.nl

Visagie en Haarverzorging

Haarverzorging Vief!

Voor bruidskapsel en bruidsvisagie ben je bij mij op het juiste adres. Bent je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Kijk op de pagina voor meer informatie. Naast deze werkzaamheden werk ik ook als haarstyliste aan huis in de regio Vlaardingen.

www.haarverzorgingvief.nl

Weddingplanner

Done! by Dien

Mag ik jullie bruiloft van A-Z regelen? Dan zal ik jullie op weg naar de grote dag overal bij betrekken maar ook compleet ontzorgen. Samen leggen we het hele traject vast in jullie Done! by Dien!-notitieboekje zodat jullie achteraf niet alleen de foto’s maar ook jullie dagboek hebben!

www.donebydien.nl

Laèss Wedding & Events

Met Lara als weddingplanner aan je zijde kan ze jullie bijstaan in een deel of de gehele planning van jullie bruiloft of event, in elke stad in Nederland en zelfs in het buitenland!

www.laessweddingsandevents.nl