Onze DJ's op jullie huwelijksfeest

Drive-in show Large met bellenblaasmachine

Jullie trouwdag moet natuurlijk één van de mooiste dagen uit jullie leven worden, daarom willen jullie natuurlijk dat het een feest wordt die jullie en jullie gasten niet snel zullen vergeten. Aangezien het feest voornamelijk om de muziek draait zullen we van te voren alles rustig doornemen. Zo weten onze DJ's wat jullie wensen zijn en kunnen ze er op inspelen om er ook echt jullie huwelijksfeest van te maken. Een persoonlijke afspraak is voor ons dan ook geen enkel probleem.

Tijdens het persoonlijke gesprek zullen wij de hele dag even doornemen om te kijken hoe wij alles goed in kunnen vullen zodat jullie zo min mogelijk hinder van ons ondervinden. Hebben jullie bijvoorbeeld het diner in dezelfde zaal als het feest, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheid om eerder op te bouwen. Misschien kunnen we wel meer betekenen dan jullie in eerste instantie verwachten. Denk hierbij aan verlichting, verlichting of een extra effect bij het ontvangst van de gasten.

Wat betreft het feest horen wij graag van te voren welke muziek jullie graag zouden willen horen en welke muziek absoluut niet. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het een top feest wordt naar jullie smaak. Maakt het jullie niet uit welke muziek er wordt gedraaid? Geen probleem! Wij kijken dan op de avond zelf wat er wel en niet aanslaat bij de gasten. Door onze grote muziekcollectie kunnen we iedereen van jong tot oud vermaken en er dus een groot feest van maken. Als er ook optredens, speeches enz. zijn dan horen wij dit ook graag van te voren zodat wij op de avond zelf niet voor verrassingen komen te staan. Zijn jullie nieuwsgierig hoe wij kunnen draaien? Luister dan eens naar ons live mixtape op onze Soundcloud pagina of hieronder.

Op jaarbasis draaien wij op meer dan 100 verschillende feesten. Hiervan is het merendeel een bruiloft. Toch is ieder feest anders en is het nooit van te voren te voorspellen hoe de avond verloopt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel inspelen op de aanwezige gasten en zo proberen wij toch iedereen op de dansvloer te krijgen.

Zijn jullie op zoek naar iets extra's voor op het feest om het nog specialer te maken? Kijk dan eens naar onze extra mogelijkheden. Zo is onze fotobooth van Feestgastenboek.nl een leuke interactieve aanvulling voor jullie feest. De gasten kunnen dan zelf een foto maken en deze direct afdrukken als aandenken aan jullie geweldige feest. Maar ook speciale effecten kunnen het feest een extra dimensie geven en het feest onvergetelijk maken.

Willen jullie een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij streven ernaar om jullie binnen een 24 uur een passende offerte toe te sturen. Zo kunnen jullie snel verder met het plannen en budgetteren